Zonguldak İl Merkezine bağlı Gücek Köyünde meydana gelen olayda 1 kişi yaralandı.  Önceki gün saat 10.00 sıralarında K. E. ve K. E. isimli şahısların, tartıştıkları kaynanaları olan E. E. isimli şahsı darp ettikleri mağdur E.E.'nin beyanından anlaşıldı. Şahıs Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilirken Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldılar.

Şarampole devrildi
Zonguldak'ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Elvanpazarcık Beldesinde saat: 13.20 sıralarında M. K. isimli şahsın, sevk ve idaresindeki aracı ile Devrek istikametinden Zonguldak istikametine seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi neticesinde aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana geldi. Kazada yaralanan araç sürücüsü Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Hakimiyeti kaybetti
Zonguldak'a bağlı Köroğlu Köyünde önceki gece saat 00.10 sıralarında V. İ. isimli şahıs, sevk ve idaresindeki aracı ile Köroğlu Köyü istikametinden Sapça Köyü istikametine seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi neticesinde aracın şarampole devrilmesi sonucu kaza meydana geldi. Kazada yaralanan araç sürücüsü Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin bulunmadığı tedavisinin ise sürdüğü açıklandı.

Bomba süsü verilmiş
Çaycuma'ya bağlı Akpınar Köyünde meydana gelen olayda şüpheli paket heyecan yarattı. Akpınar Köyünde önceki gün saat 20.30 sıralarında, köy içerisinde bahçe duvarı üstünde şüpheli bir paketin bulunduğunun bildirilmesi üzerine yapılan incelemede, bomba süsü verilmiş paket olduğu tespit edildi. Şüpheli paket, parçalara ayrılarak etkisiz hale getirilirken Cumhuriyet Savcısının talimatı ile fail yâda faillerin yakalanması için tahkikata başlanıldı.

Oğlunu arıyor
Gökçebey'e bağlı Yeşilköy Köyünde 28 Şubat 2013 günü saat 11.10 sıralarında İ.M.Y. isimli şahıs, önceki gün sabah saat 09.30 sıralarında oğlu olan S. Y.'nin İstanbul İline iş bulmak maksadı ile gittiğini, bu tarihten sonra kendisinden haber alamadığını, kullanmış olduğu telefonun kapalı olduğunu beyan ederek oğlunun bulunmasını istedi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile kayıp şahısın aranması için çalışma başlatıldı.

Alacağını alamayınca
Zonguldak'ta bir kişi alacağını tahsil etmek amacıyla borçlunun otosuna el koydu. Alınan bilgilere göre Müşteki N.G. isimli şahıs aracı müşteki İ.Ö. şahıstan satın aldığını, ancak aralarında resmi satış işleminin gerçekleşmediği, müşteki İ.Ö. isimli şahsın kardeşi olan şüpheli şahsın N.G. isimli şahıstan 4 bin TL olan alacağını tahsil etmek için bahse konu yerde bulunan aracı aldığı tespit edilirken, müşteki şahıslar şikayetlerinin bulunmadığını beyan ettiler. Olay ile ilgili ise polis tahkikat başlattı.

Herkes şikayetçi oldu
Zonguldak çarşı merkezinde meydana gelen kavgada taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. Emniyet Müdürlüğünden verilen bilgilere göre olay şu şekilde meydana geldi: Müşteki-şüpheli K.A,, arkadaşları E.A., T.A. ve E.D. isimli şahıslarla muhabbet ettikleri sırada, L.K. ve S.Ç. isimli şahısların yanlarına alkollü bir şekilde geldiklerini, L.K. isimli şahsın kendisine bağırınca uyardığını, bunun üzerine şahısların kendisini darp ettiğini, bunu hazmedemeyerek araç ile şahısları aramaya başladığını, şahısları bularak neden yaptıklarını sorduğunu, şahısların tekrar kendilerini darp ettiğini, kendisinin de yerde bulduğu sopa ile şahıslara vurduğunu, S.Ç. isimli şahsın aracın camına taş attığını iddia ederek şikayetçi oldu. Müşteki E.A., K.A. isimli şahsın akrabası ve aracın kendisinin olduğunu, K.A. araçtan inmesinden sonra kargaşa olduğunu görünce, araçtan indiğini, S.Ç.'nin kendisini darp ettiğini, aracının camının taş atılarak kırıldığını da iddia ederek şikayet etti.
Müşteki-şüpheli T.A., şahısları ayırmak için araya girdiğini bu esnada darbe aldığını iddia ederek şikayetçi olurken müşteki E.D., olayla alakasının olmadığını sesler duyunca dışarı çıkarken, merdivenlerden düştüğünü beyan etmiş, şahısların hayati tehlikelerinin olmadığına dair doktor raporu alınırken firari şahısların aranmasına başlanıldığı olay ile ilgili soruşturmanın ise sürdüğü belirtildi.

Komidin kavgası
Kozlu'da meydana gelen olayda annenin kızı ve birlikte yaşadığı şahısın evinden istediği komidi emniyetlik oldu. Müşteki-şüpheli F.B., kızı olan M.N.B.ile kızının birlikte yaşadığı M.K. isimli şahısların ikametinin alt katında yaşadıklarını, şahısların ikametinde bulunan kendisine ait olan komidini istediğinde şahısların kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu, şahıslara daha önceden de tedbir kararının uygulandığını iddia ederek şikayetçi oldu.
Müşteki-şüpheliler ise şahsın kendilerinin ikamette olmadığı esnada, balkondan izinsiz olarak içeriye girerek kendisine ait komidini aldığını iddia ettiler. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kazakları çaldılar
Devrek'de meydana gelen hırsızlık olayında bir firmadan çeşitli malzemeler çalındı. Alınan bilgilere göre Müşteki A.B., işyerine geldiğinde, havalandırma camının, demir korkuluklarının kırık olduğunu ve pencerenin açık olduğunu gördüğünü, işyerindeki 15 adet kazak, 10 adet eşofmanın yerinde olmadığını iddia ederek şikayetçi oldu. Olay yeri inceleme ekibinin yapmış olduğu çalışmada 1 adet parmak izine ulaşılırken şüpheli şahıs veya şahısların aranmasına başlanıldı.