Erdemir Atelyeler Bakım Baş Müdürlüğü çalışanları için Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şubesi tarafından kaynaşma gecesi düzenledi.

Büyük Anadolu Ereğli Hotel'de gerçekleştirilen geceye, Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel, Bolu Şube Başkanı Özgür Elçi, Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Şube Sekreteri Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, şube yönetim kurulu üyeleri, İşyeri Baş Temsilcisi Mustafa Yıldız, İş Yeri Temsilcisi Zafer Karaşen katıldı.

ONUR VE GURUR VERİCİ

Genel Sekreter Yücel, burada yaptığı konuşmada, Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız Pevrul Kavlak'ın selam ve sevgilerini ileterek sözlerine başlayan Genel Sekreter Yücel, Bu amaçla Ereğli'ye altıncı gelişim oluyor. Burada katıldığım her etkinlikte, üyelerimizin dayanışmasının daha da üst noktalara çıktığını görmekten memnunluk duyuyorum.  Toplu iş sözleşmesi sürecinde bu tür birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesi de ayrıca onur ve gurur vericidir. Ortaya koyduğunuz dayanışmadan dolayı sizi bir kez daha kutluyorum. Her zaman olduğu gibi üyelerimizin hak ve menfaatlerinin korunmasında üst düzey gayretlerimizi sürdürüyoruz dedi.

HAK VE MENFAATLER EN ÜST DÜZEYDE TUTULACAK

Sendika Şube Başkanı Odabaş da, Erdemir ile yapılacak 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan yetki tespit belgesinin geldiğini hatırlatarak, yasal sürecin tamamlanması sonrası yetkimiz de gelecektir. Bu doğrultuda sözleşme süreci hız kazanacak. Eski ismiyle Merkez Bakım olan Atelyeler Bakım Baş Müdürlüğü personeli olarak gösterdiğiniz birlik ve beraberlikten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sizin verdiğiniz destekle sözleşmemizi de yine hak ve menfaatlerinizin en üst düzeyde tutulacağı bir şekilde imzalamak en büyük hedefimizdir görüşlerine yer verdi.

ÜNİTE ÇALIŞANLARI HAZIRLADI

Şube Başkanı Odabaş, ünite çalışanlarının hazırladığı üzerinde Ay ve yıldız bulunan tabloyu Genel Sekreteri Yücel'e hediye etti. Türk Metal Sendikası lehine sloganların atıldığı geceye katılan üyeler, gönüllerince eğlendi.

KARATAŞ DA GELDİ

Bu arada geçirdiği rahatsızlık nedeniyle gördüğü tedavi sonrası evinde istirahati süren Erdemir işçisi Şahin Karataş'da geceye katılarak arkadaşlarıyla birlikte oldu. Şube Başkaknı Odabaş ve yönetim kurulu üyelerimizi de, Karataş'a bir kez daha geçmiş olsun dileğinde bulundular.