Zonguldak'ta, güvenlik ve mobese kameralarına yakalanan bir kazayı yapan kamyon sürücüsü Ecevit Ş., balık ziyafeti çekerken yakalandı.

Zonguldak'ta önceki gün sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında, üç kişiyi ezen kamyon sürücüsü Ecevit Ş. gözaltına alındı. Zonguldak'ın Kilimli beldesi Bölüm Mahallesinde bulunan evine uğrayıp üstünü değiştiren Ecevit Ş.'nin yeni kıyafetlerini giydikten sonra Çatalağzı beldesinde bir balık restorantına giderek balık ziyafeti çektiği öğrenildi. Balık yerken polisler tarafından yakalanan Ecevit Ş., emniyete götürüldü. Şahin'in yapılan ilk sorgusunda, "durmak için frene bastığını, fakat yerlerin buz olması nedeniyle duramadığını" ifade ettiği belirtildi. Kozlu sahil yolu istikametinden geldiğini belirten Şahin'in, "Kamyonu Bursa'da birine satmıştım. Son kez binip gezmek istedik. Kozlu sahil yolundan Zonguldak il merkezine gidiyorduk. Onları görünce frene bastım. Ama yerler buzdu, duramadım" dediği öğrenildi.  

Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait güvenlik kameralarının yanı sıra mobese kameraları tarafından da kaydedilen kaza anında sürücü Ecevit Ş.'nin kamyondan inerek yaralılara yardım ettiği, yaralılarla birlikte bindiği ambulanstan bir süre sonra inerek kaçtığı görülüyor. Ecevit Ş.'nin kaçma nedenini ise, 'Kopan bacakları ve yaralıların halini görünce çok korktum" dediği öğrenildi.

 

Alkollü olduğu belirtilen ve sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilen Ecevit Ş., çıkarıldığı savcılıktan tutuklama talebi ile sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.
Evraklarının tamamlanmasının ardından Ecevit Ş., Beycuma Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.