Zonguldak'ın terminal kavşağında meydana gelen trafik kazasında, çarşı merkezi istikametinden gelen otomobil kontrolsüz dönüş yaparken Kozlu beldesi istikametinden çarşı istikametine giden otomobille çarpıştı. Ardından başka bir otomobilde diğer otomobile çarptı. Kazada yaralanan olmadı.
Terminal kavşağındaki diğer kazada, seyir halinde olan minibüs arkadan gelen başka bir minibüsün çarpmasıyla takla attı. Kazada birkaç yolcu hafif şekilde yaralandı. Kozlu beldesi istikametinden gelen bir kamyon da kavşaktan dönen ambulansa çarptı. Ambulansın içinde hasta olmazken kazada yaralanan olmadı. Üçüncü kazada ise, çarşı merkezi istikametinden Kozlu beldesi istikametine giden bir otomobil yağışlı hava nedeniyle kontrolden çıkarak yaya kaldırımına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil takla atarken kazada yaralanan olmadı.
Tekel binası meydanında kavşaktan dönen otomobil ile bir motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü takla atarken kazayı hafif sıyrıkla atlattı. Diğer kazalar ise maddi hasarlı olarak kayıtlara geçti.
Merkez Karakolu yanında bulunan kavşaktan ters dönen kamyon sürücüleri geri geri giderken orta refüje çarptı. Bütün bu kazaların çevredeki mobese kameraları tarafından kaydedildiği tespit edildi.