Kdz.Ereğli’de görev yapan Fenerbahçeli ve Galatasaray’lı gazeteciler tüm Türkiye’de birlik ve beraberlik pozu verdiler ve sporun bir kardeşlik olduğunu hatırlattılar. Önceki akşam Erdemir Stadında oynanan karşılaşmada Fenerbahçe’de Sinan Somuncu, Özgür Okumuş, Hasan Sarıalp, Mustafa Kemal Bektaş, Şafak Negüzel, Yasin Ören, Yıldıray Aktaş, Harun Hasman, Galatasaray’da Sina Çıladır, Sinan Kabatepe, Sedat Kılıç, Yusuf Zobar, Barış Okumuş, Muhammed Olgun,  Vedat Kılıç, Özgür Barış yeraldı. 3-0 Yenik duruma düşen Fenerbahçeli gazeteciler Mustafa Kemal Bektaş’ın ayağından bir penaltıdan da yararlanamadı. 8-3 Galibiyetle ayrılan Galatasaraylı gazeteciler maç sonrası büyük sevinç yaşadı. Maçın önümüzdeki hafta içerisinde rövanşı gerçekleştirilecek.

STAD : Erdemir

Hakem: Kaan Kocaman ***

Galatasaray: Sina Çıladır ***, Sinan Kabatepe***, Sedat Kılıç***, Yusuf Zobar***, Barış Okumuş***, Muhammed Olgun***, Vedat Kılıç***, Özgür Barış***

Fenerbahçe: Sinan Somuncu*, Özgür Okumuş**, Hasan Sarıalp*, M. Kemal Bektaş**, Şafak Negüzel**, Yasin Ören*, Yıldıray Aktaş**, Harun Hasman*

Goller:  Yıldırım Yılmaz (4), Muhammet Olgun (2) Sinan Kabatepe ve Özgür Barış (Galatasaray) Mustafa Kemal Bektaş, Hasan Sarıalp ve Sinan Somuncu (Fenerbahçe)

 

İttifak Metal’e Galatasaray formalarını yaptıran ve İttifak Metal’in pankartı ile sa-haya çıkan Galatasaraylılar sponsorlarına teşekkür etti. Bilindiği gibi İttifak Metal’in çalışkanlığı ile de bilinen Müdürü Tarık Babaoğlu fanatik Fenerbahçeli biliniyor.