Şişli Belediyesi Meclis Üyesi ve Meclis ikinci Başkan Vekili Halil Çakır ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret etti.

Şişli Belediyesi Meclis Üyesi ve Meclis ikinci Başkan Vekili Halil Çakır ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret ederek Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün selam, sevgi ve saygılarını iletti.

"KAZANMANIZ NORMAL"
DSP'li Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül adına ziyarete gelen Şişli Belediyesi Meclis Üyesi ve Meclis ikinci Başkan Vekili Halil Çakır "Nasıl Başkanımız Sarıgül'ün Şişli'de kazanması normal ise sizin de Ereğli'de seçimi açık ara kazanmanız bizim için beklenen sonuç. Sizi Belediye Başkanım Mustafa Sarıgül adına tebrik ediyorum" dedi.
Başkan Posbıyık ise bu sözler üzerine espriyle karışık şunları söyledi; Ziyaretinizden çok memnun oldum. Sarıgül ile iletişimimiz iyidir. Karşılıklı birbirimize selamlarımızı getirip götürürüz.  Ama kendisinden çok alacaklıyım. Bunu bilmesini istiyorum" demesinin ardından Halil Çakır,  "Nasıl Alacaklısınız başkanım! Tam anlayamadım" sözleri üzerine Başkan Posbıyık,  "Sayın Sarıgül'den 5 tane meclis üyesi alacağım var. Bunu lütfen kendisine iletirseniz sevinirim. Bunu mutlaka bilmesini istiyorum. Bu seçimde kendisinin de destek verdiği DSP'li aday bana aslı astarı olmayan sözlerle hakaretlerde bulundu. Sırf benim oylarımı bölebilmek için yapılanları sizlere anlatsam şaşırırsınız " dedi.
Çakır, mesajı Mustafa Sarıgül'e ileteceğini belirterek Başkan Posbıyık'a, Sarıgül adına çeşitli hediyeler verdi.