CHP Kdz.Ereğli İlçe Örgütü Silivri'de yerini aldı.

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye'nin her yerinden CHP'li, Atatürkçü, yurtsever, demokrat insanlarla birlikte omuz omuza 21. yüzyılın en büyük hukuksuzluğuna karşı sesimizi yükselttik.

On binlerce insanın buluşmasına sahne olan Silivri Toplama Kampındaki bu yargılamaların hiçbir hukuksal yanının olmadığı açıkça ortaya çıkmıştır. Artık açıkça görülmüştür ki, Özel Yetkili Mahkemelerin hiçbir meşru yanı kalmamıştır. Bu mahkemelerden ne sonuç çıkarsa çıksın hiçbir aydın, yurtsever demokrat insanı inandıramaz. Oraya gelen on binlerce insan ve oraya gelemeyen milyonlarca insanın gözünde bu mahkemeler siyasi, düzmece mahkemelerdir. Ve buna karşı dirençli, kararlı bir şekilde yılmadan mücadeleye devam edilecektir.

Özel Yetkili Mahkemeler derhal kaldırılmalı, hukuk dışı, keyfi uygulamalara son verilmelidir. Türkiye'nin yurtsever, Atatürkçü, demokrat güçleri bu konuda karalıdır. Engizisyon intikamcılığına asla seyirci kalınmayacak, bu mücadele yükselerek devam edecektir denildi.