Ak Sigorta'nın yetkili Kdz. Ereğli acentesi olan Ereğli Sigorta genel merkezin düzenlediği kampanyada Ankara Bölgesi'nin ikinciliğini kazandı.

Ak Sigorta'nın bir ürün grubu ile ilgili düzenlemiş olduğu kampanyada Ankara Bölge Müdürlüğüne bağlı acenteler içinde. Ak Sigorta Yetkili Acentesi  Kdz. Ereğli Sigorta Ltd. Şti. Ankara Bölge 2.'si oldu. Ak Sigorta Genel Müdürlüğü'nden Ulaş Uğur ve Ankara Bölge Müdürlüğü'nden Emrah Altürk, Kdz. Ereğli Sigorta Ltd.Şti'nin bu başarısını kutlamak üzere Kdz. Ereğli'ye gelerek Kdz. Ereğli Sigorta'nın Genel Müdürü Şenol Bektaş'ı ziyaret edip başarı sertifikası ve kampanya ödülünü verdiler.

Ak Sigorta'nın bölge yetkilileri Kdz. Ereğli Sigorta'nın Nisan 2008'de kurulmasına rağmen 1,5 yıl gibi kısa süre içinde çok hızlı ve istikrarlı çalışma performansı gösterdiğine dikkat çekerken, Ankara Bölgesi'ne bağlı acenteler içinde Karadeniz Ereğli Sigorta'nın elde ettiği ikincilin önemini dile getirdiler. Kdz. Ereğli Sigorta Limited Şirketi Genel Müdürü Şenol Bektaş'ta Karadeniz Ereğli'de kurumsal kimliğini ön planda tutan, müşteri beklenti ve memnuniyetinin ana temelleri olduğu bir çalışma grubuna sahip olduklarını belirttiği konuşmasında, "Öncelikle bizi bu başarıya götüren müşterilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. AK Sigorta, Türkiye'deki en önemli ve en güçlü sigorta şirketidir. "Ak sigorta acenteleri Ak sigorta gücünde" sloganı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Müşteri memnuniyet beklentileri ve çözüm süreçlerindeki AK Sigorta gücü ve hızlılığında sürüyor. Hergeçen gün çıtamızı bir adım daha yukarıya taşımanın heyecanını yaşıyoruz" sözleri ile düşüncelerini ifade etti.

AK Sigortanın müşterileri için en öncelikli beklentisi olan "hasar" sürecini çok önemsediğini ve 2-3 gün gibi rakiplerini kıskandıracak çok kısa sürede hasar ödeme yeteneğine sahip olduğunu belirten Genel Müdür Bektaş müşterilerinin bu konudaki memnuniyetlerini duymaktan mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.
Kdz. Ereğli Sigorta Ltd.Şti. kurumsal kimliği ve Ak Sigorta gücünde hizmet anlayışı ile Kdz. Ereğli'deki pazar payını tüm sigortacılık branşların da konusunda deneyimli yetişmiş çalışma grubu ile istikrarla arttırmakta.