Kdz.Ereğli İlçe merkezinde hatalı parklar başta olmak üzere trafik kurallarına uymayan sürücüler mobese sistemi ile tespit edilip plakalarına cezai işlem uygulanıyor ardından fotoğrafı ile birlikte araç sahibine ulaştırılıyor.

Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş ilçe genelinde mobese sistemi sayesinde kural ihlali yapan araç sürücülerine cezai işlem uygulandığını ve bu cezaların şahısları evlerine resimli olarak ulaştırıldığını belirtti.
Tektaş, ilçenin belirli noktalarında yaklaşık 30'a yakın kamera sistemi ile kontrollerin sıklıkla sürdüğünü belirterek sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyardı.
Tektaş, "İlçe merkezinde belirli noktalara konulan kameralar ile denetimlerimizi sürdürüyoruz. Kameralar sayesinde kurallara uymayan araç sürücülerini tespit ediyoruz, plakalarını alıp aracın kime ait olduğunu buluyoruz, fotoğrafı ile birlikte trafik görevlimiz cezai işlemini uyguluyor ve adresine gönderiyoruz. Buradan araç sürücülerine bir kez daha uyarıda bulunuyoruz ve trafik kurallarına mutlaka uymalarını istiyoruz" dedi.