Kdz.Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Kazada yaralanan sürücü Serdar Şam (27) Ereğli Devlet Hastanesi'ne, kaza anında araçtan dışarıya fırlayan ve 2 metrelik yükseklikten yere çakılan 5 yaşındaki Ahsen Kızılarslan Özel Echomar Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza, saat 19.30 sularında Ereğli'ye bağlı Gülüç beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serdar Şam'ın kullandığı 67 LN 384 plakalı otomobile, Gülüç beldesindeki kavşaktan dönüş yaptığı sırada, Emrah Güler'in (26) kullandığı 34 FP 3442 plakalı minibüs çarptı. Serdar Şam'ın kullandığı araç çarpmanın etkisi ile yolda savrulmaya başladı. Araç, kaldırıma çıktıktan sonra binanın duvarına çarparak durabildi. Kazanın sesine çıkan mahalle halkı, araç içerisindeki yaralı sürücüyü görür görmez ilk olarak polise daha sonra da 112 ekiplerine haber verdi. Herkes araçta bir kişi olduğunu zannederken, kaldırım ile bina arasındaki iki metrelik boşlukta bir kişinin daha olduğu görüldü. Serdar Şam'ın kullandığı araçta bulunan 5 yaşındaki yeğeni Ahsen Kızılarslan'ın çarpmanın etkisi ile savrulan araçtan fırlayarak 2 metre yüksekliğindeki beton zemine çakıldığı belirlendi. Başından yaralanan ve aşırı kan kaybettiği görülen küçük Ahsen, vakit geçirilmeden hastaneye gönderildi.

Araçta sıkışan sürücü Serdar Şam ise olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekiplerince kurtarılarak ambulansa alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.