Gelsenkirchen'deki Avrupa Zonguldaklılar Derneği hizmet binasında gerçekleştirilen genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Divan Başkanlığını Ayhan Gidici yaparken, Dernek Başkanı Erhan Erden, kuruluşundan bugüne kadar geçen 2 yıllık süre içerisinde dernek tarafından sürdürülen faaliyetlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tek liste ile gidilen genel kurulda başkanlığa yeniden Erhan Erden, Başkan Yardımcılığına Teyhan Çınar, Genel Sekreterliğe Erhan Demirhan, Muhasebe Baki Okumuş, yönetim kurulu üyeliklerine de Ali Çınar, Nihat Erdoğdu, Ertan Erarslan, Denetem Kurulu üyeliklerine Nazif Acar, Kemal Acar, Ertan Demirhan, Tuncay Efe, Sadı Acar, Disiplin Kurulu üyeliklerine Halil Demirhan, Orhan Demirhan, İlker ERden, Tuncay Acar, Hasan Erden ve Aşkın Adıyaman seçildi.




Dernek Başkanı Erden, teşekkür konuşmasında, birlik ve beraberlik içerisinde gurbette yaşayan Bayatlıları bir arada tutma gayretinde olduklarını belirterek emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür etti.