Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, beldenin kapanması durumunda Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığına aday adayı olacağını duyurdu. Kdz.Ereğli'nin il olmayı hakettiğini vurgulayarak, mücadele çağrısı yapan Demirtaş, "Ereğli'nin il olması önünün açılması demektir" dedi.

 

Gülüç Belde Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, Gülüç Belediyespor yaz spor okulunun son günü oyuncular için düzenlenen mangal partisine eşi Işıl Demirtaş ve belediye meclis üyeleri ile birlikte katıldı.

 

SPOR OKULU TAMAMEN ÜCRETSİZ

Gülüç Belediyespor'un bünyesindeki tüm branşlarda yer alan oyunculardan herhangi bir ücret talep etmediklerini, malzeme yardımlarını da kendilerinin sağladıklarını anlatan Demirtaş, "Gülüç'te şampiyonlar çıkıyor bu da bizleri çok mutlu ediyor. Biz çocuklarımıza engel olmak değil çocuklarımızın önünü açmak için bu görevlerdeyiz" dedi.

 

EŞİ İLE KÖFTE DAĞITTI

Oyunculara eşi Işıl Demirtaş ile ekmek arası köfte ve ayran dağıtan Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş daha sonra da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

"GÜLÜÇ KAPANIRSA, ADAY ADAYIYIM"

Demirtaş, Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığına Gülüç Beldesi'nin kapanması durumunda aday adayı olduğunu açıklayarak, "Bizim de bir hedefimizi olacak. CHP Genel Merkezi ve partim uygun görürse Ereğli Belediye Başkanlığına aday adayıyım. Bunu ilk kez açıklıyorum. Gülüç kapanmadığı takdirde Gülüç'deyim. Gülüç kapanır Zonguldak Büyükşehir olursa Ereğli Belediye Başkanlığına aday adayımım" dedi.

 

"EREĞLİ İL OLMALI, BU İŞİN A, B PARTİSİ OLMAZ"

Ereğli'nin il olmayı hak ettiğini vurgulayan Demirtaş, ilçenin önünün açılabilmesi için herkesin Ereğli için mücadele etmesi gerektiğini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi: "Ereğli'nin önü açılır. Ekonomisi artar, yeniden bir yapılanma sürecine girilir. Hem nüfusu kalabalık olur hem hizmet noktasında güzel yerlere gelir. İnşallah Ereğli il olur, Gülüç ilçe olur. Sadece Gülüç değil diğer beldeler de ilçe olur. Vatandaşa daha güzel bir hizmet, daha çok yatırım gelir. Ereğli il olmayı hakediyor. Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin canı gönülden isteriz. Ereğli'de yaşayan biri olarak birlik ve beraberlik adına bu il olma konusuna yönlenmemiz lazım. Bunun A ve B partisi olmadan bu il olma konusunda mücadele etmemiz lazım. Bu Ereğli'ye şart"

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)