Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden ve ligde oynadığı 2 maçtan da beraberlikle ayrılan Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük bir başarıya imza atarak 3'ncü tura kalan ve bu turda da Süper Lig ekibini adeta elinden kaçıran Kdz.Ereğli Belediyespor'da yönetimin elini kolaylaştırmak için ciddi maddi kaynak aktarılıyor.

Yaptığı genel kurul sonrası yeni oluşturduğu yönetime çok sayıda iş adamını alarak devam eden Kdz.Ereğli Belediyespor'a destek için geçtiğimiz günlerde içerisinde otomobil de bulunan eşya piyangosu çekilişi düzenlendi.


TÜM YÜK YÖNETİMİN OMUZLARINDAYDI...

Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Kdz.Ereğli Belediyespor için katkı sağlayacak bir adım daha atıldı. 6 Ekim 2018 Cumartesi gününden itibaren otopark alanı olarak kullanılan eski terminal bölgesinin işletmeciliği Kdz.Ereğli Belediyespor'a devir edildi. Emniyet karşısındaki alan yine belediye bünyesinde kalmaya devam edecek ve işletmeciliğini belediye sürdürecek.

Terminal alanındaki gelir Kdz.Ereğli Belediyespor'a, emniyet karşısındaki otoparkın geliri de belediye kasasına girecek.


TRİBÜNLERE YENİDEN HAREKET GELDİ

Kdz.Ereğli Belediyespor'un geçtiğimiz yıl yakaladığı çıkış ile birlikte içeride oynadığı karşılaşmalara taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Yakalanan bu başarı ile birlikte yeniden futbol kentin gündemine girerken eksiklikler ise gün yüzüne çıkmıştı. Tarihi Şehit Vefa Karakurdu stadına belediye destekleri ile oturma alanları yapılıp temizliği gerçekleştirilirken binanın harabe görüntüsü, odaların çöküşü tepki çekmişti. Bilindiği gibi Antalyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası'nda basın açıklaması yapılabilecek bir oda bile bulunamamıştı.


(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)