Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç tarafından bu yıl Nisan ayında Finansal Fair Play (FFP) nedeniyle gelir elde etmek için başlatılan ‘Fener Ol’ kampanyasına destek olmak amacıyla, Kdz. Ereğli Fenerbahçe Derneği tarafından Ereğli Midilli Park'ta kahvaltı etkinliği düzenlendi.

ALİ KOÇ İMZALI FORMA 2 BİN 500 LİRAYA SATILDI

Çok sayıda taraftarın formalarını giyerek bayrak ve afişlerle katıldığı etkinlikte, taraftarlar kahvaltının sonunda cep telefonları ile ‘Fener Ol’ yazıp 1907’ye mesaj atarken, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç tarafından imzalanarak gönderilen 2 adet formadan biri açık artırma ile 2 bin 500 TL’ye satıldı. Kahvaltıya; Eski Fenerbahçeli Futbolcu Tuna Güneysu, Fener Ol Marmara Bölgesi Sorumlusu Selçuk Aylin, Kdz. Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Timur Şen,  Beşiktaş Kdz. Ereğli Derneği Başkanı Bahadır Kasap, Genç Ereğlililer Taraftar Grubu Tribün Lideri Burhan Önder ve birçok Fenerbahçe taraftarı katıldı.

AYRICA GURUR VERİCİ

Etkinlik hakkında konuşan Kdz. Ereğli Fenerbahçe Şube ve Dernek Başkanı Serdar Özbek, kahvaltıya katılarak ‘Fener Ol’ kampanyasına destek veren Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür etti. Özbek yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Fener Ol kampanyasına Kdz. Ereğli olarak yeteri kadar destek olduğumuza inanıyoruz. Kulübümüzün içinde bulunmuş olduğu mali krizi aşması için Türkiye genelinde yapılacak olan etkinliklerden ikincisi Kdz. Ereğli’de olması bizlere ayrıca gurur verdi.”

Fener Ol Marmara Bölgesi Sorumlusu Selçuk Aylin ise yaptığı konuşmada; “Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu mali sıkıntıları çözmek için en büyük gücün taraftar olduğuna inanarak yola çıkıldı. Ali Bey bunu düşünerek ‘Fener Ol’ kampanyasını organize etti. Bu, dünyada şu ana kadar en başarılı olmuş kampanya. Bunun içinde katkısı olan, düşüncesi olan her bir Fenerbahçeliye teşekkür ediyorum. ‘Fener Ol’ kampanyası belki 1 sene belki 2 sene bizim mali bağımsızlığımızı ilan edene kadar devam edecek bir proje.

Eski Fenerbahçeli Futbolcu Tuna Güneysu ise yaptığı kısa konuşmada; “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum.” dedi.