Kulüp Başkanı Birol Bektaş, Balı Mahallesindeki “Balı Beyi Kahvaltı ve Izgara Evi”ndeki etkinlik sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, 2019 Motor sezonunun hızlı ve hareketli geçirdiklerini söyledi.

Sezon içinde davet edilerek katıldıkları çeşitli illerdeki etkinliklerde, Karadeniz Ereğli’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten Bektaş, şunları kaydetti: "Eskişehir, Ankara, İstanbul Bartın, Karabük, Düzce, Bolu gibi illeri gezdik, festivallere katıldık. Her gittiğimiz bölgede pankartımızı da asarak Ereğli’nin adını duyurduk. Aynı zamanda ilçe dışında Ereğlimizin adını duyuran tek motor kulübü derneğiyiz. Bu sezonu kazasız, belasız atlattık. Sezon boyunca üyelerimiz arasında oluşturduğumuz sosyal medya grupları vasıtasıyla haberleşiyor, yapılması gerekenler üzerine görüşüyoruz.

"KURALLARA RİAYET EDİYORUZ"

Her üyemizin ehliyetli olması şartı başta olmak üzere her türlü tedbiri almasını sağlıyoruz. Ekipmanı olmayan arkadaşlarımızla tura çıkmıyoruz, yola gitmiyoruz. O gibi arkadaşlarımız için de ayrıca bir sosyal medya paylaşım grubumuz var, oradan da gerekli bilgileri kendilerine aktarıyoruz. Trafik kurallarına mutlaka riayet ediyoruz. Emniyet birimlerimiz ile her zaman diyalog ve uyum içinde oluyoruz. Bu konuda Ereğli’ye örnek olmaya çaba gösteriyoruz. Motor sporunun gelişmesi yönünde çalışmalarımız oluyor. Bugün de güzel bir kahvaltı ile sezon kapanışımızı yaptık. Kapanışın ardından önümüzdeki sezon hazırlıklarımıza başlıyoruz Motorlarımızı ve ekipmanlarımızı koruma altın alıyoruz. İnşallah 2020 daha güzel olacak.”