Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi'nden gönderilen açıklama şu şekilde: Kdz.Ereğli Belediyesi bugün başlayan ve 29 Ocak’a kadar devam edecek olan 21.( EMİTT) Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katıldı. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMİTT Fuarına katılan Kdz.Ereğli Belediyesi, ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünleri de açtığı stantla sergiliyor.



BAŞKAN UYSAL, YAKINDAN İLGİLENİYOR...
Dünyanın en büyük 5.turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na ‘EMİTT’ katılarak, Kdz.Ereğli’yi tanıtmak için İstanbul’da bulunan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, Kdz.Ereğli Belediyesi standını ziyaret eden misafirlerle yakından ilgileniyor. İlk günden ziyaretçi akınına uğrayan EMİTT Fuarında, Kdz.Ereğli Belediyesi’nin açtığı standı büyük ilgi gördü.




Kdz.Ereğli’den Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Hüseyin Ağlar, Atilla Bulak, bazı belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri de fuara katılmak için İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bulunuyor.