Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi 2020-2021 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni Denizcilik Fakültesi ve Ereğli Meslek Yüksekokulu'nun da katılımıyla Tatoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Sosyal mesafe gözetilerek gerçekleştirilen törene Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Kurucu Dekan Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel ve Rektör Yardımcıları, Karadeniz Bölge Komutanı Taner Gün, üniversite senatörleri, fakültenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende, Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Fakülte Birincisi Hasan Hüseyin Okur konuşma yaptı.

Gerçekleştirdiği konuşmasında, okula başladığı zaman yaşadığı heyecanından, dört yıllık lisans eğitimi boyunca edindiği tecrübelerden ve güzel anılardan, mesleki olarak kazanımlarından ve fakültenin ilk mezunu olmanın gururundan bahseden Okur; eğitimi süresince kendisinden desteklerini esirgemeyen başta Rektör Çufalı, Büyükgüzel, Dekan Prof. Dr. Ali Arslan başta olmak üzere fakültenin tüm akademik ve idari personeline teşekkürlerini sundu.

Daha sonra Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı'nın mezun öğrencileri tebrik eden konuşmasının ardından, Okur'un ismi fakültenin mezuniyet kütüğüne yazıldı.

Fakültede dereceye giren öğrencilere ödüllerinin sunulması ile devam eden törende, Turizm İşletmeciliği Bölümü ve fakülte üçüncüsü olan öğrencimiz Hacer Sakik'e ödülünü Dekan Prof. Dr. Ali Arslan, Turizm İşletmeciliği Bölümü ve fakülte ikincisi olan öğrencisi Tuğçe Akağaç'a ödülünü Karadeniz Bölge Komutanı Taner Gün; Turizm İşletmeciliği Bölümü ve fakülte birincisi olan öğrenci Hasan Hüseyin Okur'a ödülünü ise Kurucu Dekan Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel takdim etti. Öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından, fakülte akademik ve idari personeli öğrencileri tebrik etti. Öğrencilerin mezuniyet yeminlerini etmesi ve fotoğraf çekimi ile birlikte tören son buldu.