Ereğli- Zonguldak Karayolunun 36. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Islak ve kaygan olan zemin nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ilk olarak karşı yönden gelen TIR'a, daha sonra da bariyerlere çarptı. Aynı araç içerisinde bulunan 5 kişiden 2'si tedavi altına alındı.

Kaza saat 15.15 sularında Ereğli Zonguldak Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 67 LV 921 plakalı araç sürücüsü Halil Ünlü, Zonguldak istikametinden Ereğli İstikametine giderken virajda aracın hâkimiyetini kaybetti. Yerlerin ıslak olması ile birlikte kaymaya başlayan araç, ilk olarak Gültekin Suiçmez yönetiminde ki 67 DK 314 Dorse 67 DK 487 çekici plakalı TIR'ın arka sol lastiğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan araç bariyerlere vurduktan yaklaşık 100 metre sonra durabildi.

Kaza sonrasında TIR sürücüsü Gültekin Suiçmez ile diğer araç sürücüleri araç içerisinde bulunan yolcuları dışarıya çıkardı. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Kazada yaralanan Leyla Ordu (57) ile Hayriye Karataş (39) yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.