Kdz.Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Kazada yaralananlar, olay yerine ambulansla gelen sağlık görevlilerine kendilerini iyi hissettiklerini belirtti, fakat ilerleyen dakikalarda soluğu Ereğli Devlet Hastanesinde aldı.

Kaza, Kışla Mahallesi Sanayi Kavşağı’nda saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Ereğli’ den Alaplı İstikametine giden 67 AF 334 plakalı otomobilin sürücüsü İsmail Öztürk (46), kavşağa geldiği sırada bir başka aracın kendisini sıkıştırması sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybetti. İlk olarak orta refüje çarpan araç, daha sonra takla atmaya başladı. Yaklaşık 50 metre sürüklenen otomobil, ancak yön tabelalarına çarparak durabildi.
Trafik kazasının hemen akabinde diğer araç sürücüleri ve sanayi esnafı kazazedelerin yardımına koştu. Otomobil içerisinde bulunan sürücü İsmail Özdemir ile eşi Neziha Özdemir (44) ve 11 yaşındaki kızları Şeymanur Özdemir’ i araçtan güçlükle çıkaran vatandaşlar durumu önce 112'ye sonra da155'e bildirdi.
Kaza yerine ambulansla gelen sağlık görevlileri baba, anne ve çocuğu tedavi altına aldı. Ambulansta yapılan müdahalelerin sonrasında aile fertleri kendilerini iyi hissettiklerini ve hastaneye gitmelerine gerek olmadığını kaydetti. Otomobil sürücüsü İsmail Özdemir başta olmak üzere eşi Neziha Özdemir ve küçük kızları Şeymanur Özdemir ile birlikte araçlarının çekici ile kaldırılmasının ardından olay yerinden ayrıldı. Aradan geçen kısa sürede kendisini iyi hissetmeyen kazazedeler soluğu bu kez Ereğli Devlet Hastanesinde aldı.
Ereğli Devlet Hastanesi acil servisine başvuran baba, anne ve kızları tedavi altına alındı. Hastanede yapılan tetkiklerin ardından yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.
Kazada hurdaya dönen otomobil çekici ile kamyon garajına kaldırıldı. Kaza tutanağını hazırlayan trafik polisleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.