Kdz.Ereğli Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Büro Amirliği ekipleri başarılı bir çalışmaya daha imza attılar. Kdz.Ereğli'de gelen istihbarat üzerine yaptıkları operasyonla 316 gram toz esrar ele geçirdi.

Araçtaki şahısların ve aracın aranması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kısa sürede olup biten operasyonu diğer araç sürücüleri meraklı gözlerle izledi.

Ereğli'de gece saatlerinde hareketli saatler yaşandı. 00.15 sularında İstanbul'dan Zonguldak'a uyuşturucu madde getirdiği ihbarını değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele ekipleri, bildirilen aracı Gülüç mevkiinde beklemeye başladı. Kısa süre sonra Gülüç mevkiine gelen 67 AU 726 plakalı araç, polisler tarafından durduruldu. Araç içerisinde bulunan N.B., H.T., M.K. ve A.Y. İsimli şahıslar gözaltına alındı.

Aracın geldiği haberini alan Zonguldak ile Ereğli Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Büro Amirliği ekipleri trafik akışını kesti. Trafik akışının esilmesi ile birlikte durdurulan araç, daha sonra benzin istasyonuna alındı. Benzin istasyonunda şahısların araçtan indirilmesinin ardından araç aranmaya başlandı. Araç içerisinde yapılan araştırma sonrasında 316 gram toz esrar ve 1,7 gram plaka halinde esrar maddesi ele geçirildi. Şahısların üzerinde yapılan aramanın tamamlanmasının ardından gözaltına alınan 4 kişi, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Büro Amirliği'ne getirildi.

Söz konusu araç ise Ereğli Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına getirildi.