Sivil toplum kuruluşları halkın sesi, gözü ve kulağıdır. Bölgemizde yaşanan gelişmelerin takibinde olup, yaşanan sorunların çözümünde katkıda bulunarak kurumlarla halk arasında köprü görevi üstlenmektedir. Bölgemizdeki birlikteliği, gönüllüğü ve dayanışmayı temsil eder.

 

30 Mart 2014 yerel seçimlerini geride bıraktığımız bu günlerde her insanımızın yaşadığımız bölge ile ilgili kararlara aktif olarak katılma, bilgi alma ve denetleme hakkı vardır. Yerel yönetimler belediye hizmetlerini hiçbir ayrım yapmaksızın tüm insanlarımıza adil bir şekilde sunmakla sorumludur. Bölgemizin tarihi, mimari ve kültürel kimliği korunmalı ve tüm değer ve özelliklerini bir bütün olarak düşünen bir planla yönetilmelidir. Bölgemizin tüm vatandaşları, uzmanlar, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerin dahil olduğu katılımcı bir süreçle yönetilmesi gerekmektedir.

 

Gelecekte güzel yarınlar, ekonomik refahın artması noktasında çok daha bilinçli çalışmalar yapılacağı, aktif ve sorumlu vatandaşlığın yaşama geçtiği alanlar yaratılacağı temennisiyle, bölgemizde yeni seçilen;

 

-Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Sn.Hüseyin UYSAL’a,

-Alaplı Belediye Başkanı Sn.Nuri TEKİN’e

-Kandilli Belediye Başkanı Sn.Mustafa AYDIN’a

-Ormanlı Belediye Başkanı Sn.Bayram BAŞOL’a

-Gümeli Belediye Başkanı Sn.Ahmet SAYDAM’a

-Gülüç Belediye Başkanı Sn.Mustafa Gökhan DEMİRTAŞ’a

 

 

-Zonguldak İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarına

-İl genelinde seçilen tüm İl Genel Meclisi Üyelerine

-Belediye Meclis Üyelerine

-Köy ve mahalle muhtarlarımıza

başarılar diler, saygılar sunarız.

 

KARADENİZ EREĞLİLİLER DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU