Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adaylarından Arslan Keleş, gerçekleştirilen TSO organ seçimlerinin ardından teşekkür açıklamasında bulundu. Organ seçimlerinin yüksek bir katılımla, büyük bir demokratik olgunluk içinde sonuçlandığını vurgulayan Keleş, yazılı açıklamasında, seçimlerin bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

 

"BEYAN ETTİĞİMİZ PROJELER"

Üyelerin en fazla üyeyle temsil sorumluluğunu ekibine tevdi ettiğini belirten Keleş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bu sorumluluk, seçim kampanyası döneminde üyelerimizle yaptığımız istişarelerde, kamuoyuna yansıyan açıklamalarımızda beyan ettiğimiz tüm projelerimizin ve Ereğli’nin ihtiyacı olan ortamın sağlanmasına yönelik sözlerimizi ihtiva etmektedir.

 

"HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK"

Bu çerçevede kampanyamız sürecinde verdiğimiz tüm sözlerin arkasında olduğumuzu, projelerimiz ve programlarımızı gerçekleştirmek için sonuna kadar  mücadele edeceğimizi teyit ve tekrar ediyoruz.   Bundan böyle güzel ilçemiz Karadeniz Ereğli için her şeyin daha güzel olacağına inancımızı vurguluyoruz.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Bu vesileyle, Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinin demokratik bir ortamda gerçekleşmesine emek veren Sayın Sertan Yalçın ve Sayın Niyazi Özcan ve ekip arkadaşlarına;  Seçimin sağlıklı şekilde gerçekleştirilmesine emek veren İlçe Seçim Kurulu yetkililerimiz ve sandık görevlilerine, güvenlik görevlilerimize , ekibimize oy versin vermesin, TSO seçimlerine gelerek kanaatini sandığa yansıtan tüm üyelerimize, bu süreçte bize destek olan, moral veren tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunmayı borç biliyoruz."