DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Ersin Ergün Keleş,  DemirPark'ın 1'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.Bir yıl boyunca DemirPark'ta Genel Müdürlük görevini yapmaktan dolayı gurur duyduğunu belirten Keleş, bundan sonraki çalışma hayatını Jones Lang Lasalle bünyesine bağlı farklı bir AVM'de sürdüreceğini belirterek, yerini Celalettin Karabayer'e bıraktığını açıkladı.Keleş, basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"BİRÇOK  İLKİ BAŞARDIK"
"Bir yıldır DemirPark'ın Genel Müdürlüğü'nü yapıyorum. Zonguldak'ta hiç unutmayacağım bir yıl geçirdim. Yorucu, ama bir o kadar da güzeldi. Eksiklerimiz oldu elbet. Sıkıntılı anlar yaşadığımız da. Ama bir bütün olarak baktığımda DemirPark'ta Zonguldaklılar arasında geçirdiğim bu bir yıl unutamayacağım güzel izler bıraktı bende. DemirPark'ı başarılı buluyorum. Birçok ilki başardığımızı düşünüyorum. Bir alışveriş merkezi olmanın ötesinde bir yaşam merkezi, bir kültür ve eğlence alanı olabildik. Ve daha ötesi kente karşı sosyal sorumluluklar üstlenebildik. Zonguldaklıların kalbinde güzel bir yer edinebildik. Sonuçta bugün Zonguldak kenti kendisiyle bütünleşmiş, Zonguldaklılar hayatlarının bir parçası haline gelmiş bir alışveriş ve yaşam merkezine sahipler. Eğer yapabildiysem, bu sürece katkıda bulunabildiğim, DemirPark'a bir şeyler katabildiğim için mutluyum"
"HERKESE TEŞEKKÜRLER"
"DemirPark'ta kaldığım süre içinde bizlere destek olan, bizi yalnız bırakmayan kent yöneticilerimize, belediyelerimize, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'ne, eğitim kurumlarımıza, Zonguldak'ın resmi ve sivil kurum ve kuruluşlarına ve sevgili basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Aramızda sıcak ilişkiler kurduğumuz ve daha iyi bir DemirPark yaratmak için bizimle el ele veren DemirPark kiracılarımıza, mağaza yöneticilerimiz ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Güvenlik ve temizlik işlerimizi yürüten ISS ve Proser'e ve çalışanlarına, inşaat ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Bütün bu süreçte bana ve DemirPark'a desteklerini hiç esirgemeyen yatırımcımız Demir Madencilik'e ve her zaman yanımızda olan Demir Medya'ya teşekkür ediyorum. Bu başarılı süreci benimle birlikte fedakarca yürüten ve yöneten ve hepsini sevgi ve dostlukla hatırlayacağım iş arkadaşlarıma bütün kalbimle teşekkür ediyorum. Her şeyden önce DemirPark'a sahip çıkan Zonguldak halkına teşekkür etmeyi bir borç kabul ediyorum. Ayrıca görevimi güvenle devrediyor olduğum sevgili dostum Celalettin Karabayer'e DemirPark Genel Müdürlüğü görevinde başarılar diliyorum."