Kdz.Ereğli TSO Başkan Adayı Arslan Keleş ve ekibi Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Yapılan ziyarette son günlerde kamuoyunda konuşulan ‘Gruptan çıkamayacak,Keleş’in listesinde başkan adayı çok’ şeklindeki dedikodulara da isim vermeden cevap veren Keleş, “Bu bir ekip işi. Evet liderin düşünceleri önemli ama. Tek başına karar vermek kimi zaman doğru olmuyor. Dolayısıyla ekipçe hareket etmek burada çok önemli. Kararlar istişareler sonucu alınmalı”, şeklinde konuştu..


ÖZCAN’A KURTLAR VADİ’Lİ GÖNDERME!..

Geçtiğimiz gün Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği ziyaretinde diğer adaylar Sertan Yalçın ve Arslan Keleş’e hitaben, “Hollywoodcu ve Burjuva”, söylemlerine de gönderme yapan Keleş; “Kötü söz sahibine aittir. İnsanlar artık tavırlarını değiştirmeli. Kavgayla bir yere varılamaz. Bakın zamanında Türkiye’de Kurtlar Vadisi meşhurdu. Vatandaşı ekrana kilitlerdi. Ama şimdi O bile tedavülden kalktı”, dedi.

ERDEMİR’LE KENDİ İLİŞKİLERİNİ Mİ DÜZELTTİLER?

“ERDEMİR’le ilişkilerimizi düzenledik” diyen mevcut Başkan Sertan Yalçın’a da yanıt veren Keleş, “ERDEMİR’le kendi ilişkilerimi düzenlediler?”. Yoksa başka bir durum söz konusu mu?, bunu araştırmak gerekiyor”, dedi..

Keleş’ten sonra söz alan Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İ. Necati Günay, ERDEMİR’in sosyal alanda çok daha faydalı olması gerektiğinin altını çizerek; “ERDEMİR’i sosyal alanlarda artık sahaya çıkmalı. Bu bizim için Ereğli için çok önemli.”, dedi..