İlçe Müftülüğü ile birlikte düzenlenen Kur’an Kursunda 35 bayan eğitim alıyor.  2014 yılı Eylül ayında kurulan ve kuruluşundan bugüne birçok faaliyete imza atan KEMERDER, mahalle sakinlerinin isteği üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü onayı ve İlçe Müftülüğünün de destekleriyle Kur'an Kursu eğitimi başlattı.

Dernek Başkanı Alper Hasçelik ve yönetim kurulu üyeleri sabah ve öğlen olmak üzere 2 grup halinde 35 kursiyerin katılımı ile gerçekleşen ve Nisan ayı sonuna kadar sürecek Kur'an kursunu ziyaret etti.

Kırmacı Mahallesi’ni daha yaşanabilir hale getirebilmek için çaba gösterdiklerini belirten Hasçelik, "Bu güne kadar birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalara imza attık, mahallemizin sorunlarını yetkililere ulaştırıp ve çözümüne katkı sağlama çabamız sürüyor. Son olarak mahalle sakinlerimizin istekleri doğrultusunda Kuran kursu faaliyetimiz sürmekte. Arkadaşlarımızla birlikte daha güzel çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz. Bu konuda Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Müftülüğümüze teşekkür ediyoruz" dedi.