Kdz.Ereğli Kırmacı (Kemer) Mahallesi’nde gençlerin öncülüğünde örgütlenmeye gidildi ve  Kemerliler Dayanışma Derneği (KEMERDER) kuruldu.

 

Derneğin kuruluşu gerçekleştirildikten sonra yapılan bilgilendirme toplantısı Kırmacı Mahallesi’ndeki dernek binasında gerçekleştirilen ilk toplantıya,  Önder Gazetesi kurucusu işadamı ve Kemerli Celal Bozkuş’un yanı sıra çok sayıda mahalle sakinleri de katıldı.

 

Derneğin Başkanlığını Alper Hasçelik, Başkan Yardımcılığını Hakan Tammis, Saymanlığı Erkan Erdem, Genel Sekreterliği Kazım Çevik ve üyelikler Mustafa Kılıç, Mustafa Sevinç, Barbaros Özdemir’den oluşurken  Celal Bozkuş’a onursal başkanlık ünvanı verildi.

 

KEMERDER Başkanlığı görevini üstlenen Alper Hasçelik amaçlarının Kırmacı Mahallesi’ni daha da yaşanabilir bir hale getirebilmek için çaba göstereceklerini belirterek, “Birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalara imza atmak, mahallemizin sorunlarını yetkililere ulaştırmak ve çözümüne katkı sağlamak istiyoruz. Bu anlamda mahalle halkımızın da tam desteklerini alarak dernek çatısı altında birleşme kararı aldık” dedi.

 

Konuşmanın ardından dernek üyelikleri gerçekleştirildi.

 

(Haber Merkezi)