Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin ve Yürütme Kurulu üyeleri Kaymakam İbrahim Çay, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

 

Yoğun katılım ile gerçekleştirilen genel kurulun ardından yeni yönetime seçilen Karadeniz Ereğli Kent Konseyi, Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ve Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti. İlk olarak İlçe Kaymakamı İbrahim Çay ile görüşen Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin ve Yürütme Kurulu üyeleri, kongre süreci ve ilçe genelinde yapmak istedikleri çalışmalara ilişkin bilgilendirmede bulundu. Kaymakam İbrahim Çay, Kent Konseyi yeni yönetimine başarılar diledi, Kaymakamlığın ilçenin gelişmesine yönelik her türlü projeye destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

 

“ORTAK AKIL VURGUSU”

Konsey Başkanı Keskin ve beraberindekiler daha sonra Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti. Keskin ve üyeleri kapıda karşılayan Uysal, birlik ve beraberlik içerisinde Kdz.Ereğli’ye kalıcı hizmetler kazandırabilmek için çaba gösterdiklerini söyledi. Uzlaşı ve ortak akıl ile bölgenin gelişime daha fazla açık olacağını hatırlatan Belediye Başkanı Uysal, “Kent Konseyi’nin yeni yönetimiyle Ereğli için çok daha güzel projelere ve hizmetlere imza atacağımızı ümit ediyorum” dedi.

 

“AMACIMIZ HİZMET”

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal ve ekibine de desteklerinden ötürü teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin şu açıklamayı yaptı: “Gerek Kaymakamımız gerekse Belediye Başkanımıza kent konseyi olarak yapmak istediğimiz çalışmalara ve projelere ilişkin bilgiler verdik. Bizlere gösterdikleri yakın ilgiden ötürü teşekkür ediyoruz. Amacımız doğup büyüdüğümüz bu kente hizmet etmektir”

 

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)