Kdz.Ereğli'de meydana gelen ve güvenlik kameralarına yansıyan trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kazanın ardından yaşanan arbedede polis biber gazı kullandı, 3 kişiyi olay yerinden uzaklaştırdı.

 

Alınan bilgiye göre Ereğli-Zonguldak karayolunda Orhan Kömürcü idaresindeki 67 LF 002 plakalı cip ile ilçe merkezine seyir halinde iken Yeşiltepe mevkisinde yol kenarında malzeme indirilen 67 TA 309 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

 

Çarpmanın etkisiyle araç içerisine sıkışan sürücü sağlık ekipleri ve vatandaşlarca sıkıştığı yerden çıkartılabildi.

 

Kazayı duyarak olay yerine gelen ve gözyaşları içerisinde kurtarma çalışmalarını izleyen yaralı sürücünün 12 yaşındaki oğlunu polisler ve çevredeki vatandaşlar sakinleştirdi.

 

Kaza tespit tutanağı hazırlandığı sırada taraflar arasında yaşanan tartışmaya polis biber gazı da kullanarak müdahale etti.

 

Yaşanan arbede sonucu kamyonetin sürücüsü Yakup Ersoy ile 2 işyeri çalışanı polis tarafından ekip otosuna alınarak olay yerinden uzaklaştırıldı.

 

Güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde, Orhan Kömürcü'nün park halindeki araca arkadan çarpmasının ardından kamyonetin ana yolda bir süre ilerlediği görülüyor.

 



(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)