Kdz. Ereğli'nin renkli simalarından biridir Okan Çevik. Yenimahalle ve çevresi başta olmak üzere kentin bir çok yerinde tanınır ve bilinir. Sezer-Okan Çevik çiftinin biri evli iki kızı var. İkinci kız Burcu'da gönlünü kaptırmış bir Ertan isimli Ereğli delikanlısına. Gel zaman git zaman yangın büyümüş ve bu iki genç çıkmışlar huzura. "Biz evleneceğiz" sözleriyle kararlılıklarını bildirince, düğün dernek için işbaşı yapılmış. Gün verilmiş 5 Aralık 2009 diye. Ereğli'deki Atatürk Kültür Merkezi'nde karar kılmışlar ve davetiyeler hazırlanmış hemen. Düğün hazırlıklarının tatlı telaşı içinde günler günleri kovalarken, sıra gelmiş mutluluk kerevitine çıkmaya.

Hasan Yüzgez ile Avni Biçer'in nikah şahitliğinde çıkmışlar nikah masasına. Belediye Başkanı Halil Posbıyık gelivermiş iki gencin nikahını da kıyıp başgöz etmeye. Sormuş Burcu Çevik'e önce. Çevik soyadını değiştirmeye dakikalar kala "evet" deyiverdi Burcu Çevik. Ertan Özkan'da "evet"ini bağırarak söylediğinde,  Posbıyık "kızım ayağına bas" diye kopya verince olan oldu. Okan Çevik'in kızı kaçırır mı fırsatı. Tak bastı mutluluk denizinde yüzmek için yaşam arkadaşının ayağına.

Posbıyık, salondakileri ayağa kaldırdı ve kendisine verilen yetki ile Burcu-Ertan Özkan çiftini karı koca ilan ettiğini coşku dolu alkışların görkemiyle ilan etti.

Salon alkış ile inlerken, Posbıyık bu kez işadamı Celal Bozkuş'u nikah masasına çağırdı ve Burcu-Ertan Özkan çiftinin evlilik cüzdanlarını kendilerine teslim etmelerini istedi. Bozkuş da "öz kızımdan farkı yok" dediği Burcu ile çiçeği burnundaki damadı öperek kutlayıp; evlilik cüzdanlarını verdi.

Şimdi onlar çıktı kerevetine.

Sezer-Okan çifti iki kızlarını da evlendirmenin mutluluğunu yaşarken, yakın dost ve arkadaşlarının "torun bakarsınız bundan sonra" takılmalarına gülümseyerek yanıt verdiler.