Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, kordonboyunda ortaya çıkan alana işletme anlamında herhangi bir yapılaşmanın olamayacağını ve buna kesinlikle izin vermeyeceklerini açıkladı. Akdemir, kordonboyunda bulunan balık restoranlarının yenilenerek halka daha nezih ve temiz bir ortamda hizmet vereceğini kaydetti. Başkan Akdemir, çatı onarımlarının bilgileri dahilinde işletmeciler tarafından yapıldığını ve sahile estetik katıldığını sözlerine ekledi.

KİMSE NE SANDALYE,
NE DE MASA KOYAMAZ

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, çatı yapımı nedeniyle ortaya çıkan alana işletme anlamında herhangi bir yapılaşmanın olmayacağı ve buna kesinlikle izin vermeyeceklerinin altını çizdi. Başkan Akdemir, balık restoranlarının yaptıkları çatı tamirinden sonra ortaya çıkan alanın asla kullanılmayacağını, hiç kimsenin ne bir masa, ne bir sandalye, o alana koyamayacağını ifade ederek, Yasal olmayan hiç bir şeye asla izin vermem. Kimse de benden böyle bir beklenti içerisine girmesin. Zaten işletmecilerden gerekli taahhütname alınmıştır şeklinde konuştu.

ŞİKAYETLERE MARUZ KALIYORUZ

Belediye Başkanı Akdemir, Sahildeki balık restoranları halkımızdan gelen talep doğrultusunda işletmeye açıldı. Zaman zaman şikayetlere maruz kalıyoruz, ancak vatandaşlarımıza konuyu izah ettiğimizde bizleri anlayışla karşılıyorlar. İşletmeciler, vatandaşlarımıza daha nezih ve temiz bir ortamda hizmet verebilmek adına tadilat yaptılar. Çok da güzel oldu. Hem sahile, hem de işletmelerine estetik kattılar. Ayrıca işletmecilere teşekkür ediyorum.