Kızılay yetkililerinin düzenlemiş olduğu kan bağış kampanyasına Ketenciler Köyü sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Kdz. Ereğli'ye bağlı Ketenciler Köyü'nde Kızılay kan kampanyası düzenledi. Köy halkı tarafından büyük ilgi gören kampanyaya katılmak için yakın mahallelerden de vatandaşlar gelerek kan verdi.
Kızılay yetkililerinin kampanya ile ilgili verdiği bilgilere göre, Ketenciler Köyü'nde toplam 70 ünite kan toplandı. Bugüne kadar köylerde yapılan kampanyaların içinde en büyük ilgiyi Ketenciler Köyü halkının verdiğini belirten yetkililer,  kampanya ile ilgili şu bilgileri verdiler:
"Bugüne kadar köylerde düzenlenen kampanyalardan en büyük ilgiyi Ketenciler Köyü gösterdi. Köy halkından toplam 70 ünite kan bağışı yapıldı.
Ayrıcı en az bulanan kan grubunun yine Ketenciler Köyü halkında bulunuyor. Ketenciler Köyü sakinlerinin ve yakın mahallelerden gelen vatandaşların göstermiş oldukları ilgi bizi çok mutlu etti. Ketenciler Köyü Muhtarı Yıldıray Özkara'ya da verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz."Köy halkının her zaman birlik ve beraberliği sevdiğini belirten Ketenciler Köy Muhtarı Yıldıray Özkara ise şunları söyledi:
"Ketenciler Köyü sakinlerimiz kan bağışına her zaman hazırdır. Birlik, beraberlik ve paylaşmaya büyük önem veren vatandaşlarımız, yapılan kan bağışlarının bir gün kendilerine de geri dönebileceklerinin bilincinde. Kızılay yetkililerine teşekkür ederiz." Ketenciler Köyü'nde yapılan kan bağış kampanyasına Kdz. Ereğli İlçe Müftüsü Osman Aydın da katıldı.