“Babıali Şenlikleri” İstanbul Sultanahmet Meydanında yapılacak.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından, 30 Eylül-3 Ekim 2010 tarihleri arasında üçüncüsü gerçekleştirilecek "Babıali Şenlikleri İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda yapılacak. Zonguldak'ta ve üyelerini gerçek işi gazetecilerin oluşturduğu  Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin de (KGD) bu etkinlikte yer alacağı bildirildi.  Karaelmas Gazeteciler Derneği bu konuda yaptığı yazılı açıklamada şu bilgilerdirdeyi yaptı: "Karael-mas Gazeteciler Derneği  olarak bu etkinliklerde yer alacağız. KGD için ayrılan stantta Zonguldak gazeteleri, yerel yayınlar ve
Zonguldak motifli eserler sergilenecek, yaygın basındaki gazeteciler ve konuklar bilgilendirilecektir. Etkinlikler kapsamında derneğimiz 1 Ekim Cuma akşamı yola çıkıp, cumartesi gece dönülecek şekilde bir günlük İstanbul gezisi düzenlemiştir.
Bu gezi kapsamında İstanbul'da TGC Basın Müzesi başta olmak üzere gazete ve televizyonlara ziyaretler düşünülmektedir. Bu geziye katılmak ve ayrıntılı bilgi almak isteyenler: 28 Eylül 2010 saat 15.00'e kadar   10.00 - 16.00 arası KGD'nin 2530167 veya 0507 266 54 12 nolu telefonu arayabilirler."