Türkiye'nin en büyük gazetecilik meslek örgütü olan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC), düzenlediği Babıali Günleri'nde, Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin (KGD) standı büyük ilgi gördü. 
Organizasyonda, konserler, sergiler, imza günleri ve paneller yer aldı. Etkinliğe; İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Ticaret Odası, Aydın Doğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Beşiktaş Belediyesi, Renault, Medicana, İstanbul Sanayi Odası, İBB Şehir Tiyatroları ve İBB Kent Orkestrası destek verdi.
Türkiye genelinde davet eden iki yerel basın örgütünden birisi olan Karaelmas Gazeteciler Derneği'de, Gülhane Parkı'nda yerini aldı. KGD üyesi Kadir Tuncer'in başında bulunduğu stant büyük ilgi gördü. Stantta, Zonguldak'taki yerel gazete ve dergiler ile Zonguldaklı yazarların kitapları da yer aldı. İstanbul'da yaşayan Zonguldaklıların da akınına uğrayan stantta, gurbetçi Zonguldaklılar, yerel gazetelerdeki haberleri büyük bir ilgiyle takip ederek, memleket hasretini giderdiler. TGC Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Özdemir, TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş ve TGC Genel Saymanı Gülseren Ergezer Güver, stantta kullanılmak üzere masa ve sandalyeleri ayarlayan İstanbul Kastamonu Sümenler Köyü Derneği Başkanı Yılmaz Dağcı, İstanbul Zonguldaklılar Derneği Basın Sorumlusu Mustafa Gökdemir, Zonguldak'ta uzun yıllar öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olup İstanbul'a yerleşen Zeki Kovancı, bir dönem Zonguldak'ta gazetecilik yapan ve şu anda İstanbul'da iş hayatına atılan İsmet Yalılı, İstanbul'da yaşayan Zonguldaklı Murat Dönmez'i ziyaret ederek, Kadir Tuncer'le sohbet ettiler.