Karaelmas Gazeteciler Derneği, 3 Ağustos Cuma günü Ramazan Ay'ında yaşanan kan sıkıntısını da dikkate alarak iftardan sonra kan bağışı kampanyası düzenleyecek.

 

Kızılay Kan Merkezi ile işbirliğinde yapılan çalışma ile Cuma günü iftardan sonra Valilik önünde bağış yapmak isteyen gazeteciler ve vatandaşlar için Kan Bağış aracı kurulacak.
Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, her Ramazan Ay'ında olduğu gibi bu Ramazan'da da kan sıkıntısı yaşandığına dikkat çekerek, Ramazan Ay'ı dolayısıyla yerel medyamızın da gündeme getirdiği kan sıkıntısına gazeteciler olarak çözüm bulmak ve örnek olmak istedik. Bu bağlamda isteyen gazeteci arkadaşlar ile vatandaşlar için kan bağışı standı açıp bağışta bulunulacak dedi. KGD Yönetim Kurulu Başkanı Sav, ayrıca tüm gazetecileri iftar programına davet ederken, Her sene düzenleyip gelenek haline getirdiğimiz iftar davetimizi bu sene yeni yerimizde BKM'nin balkonda gerçekleştireceğiz. Yoğun iş temposu içinde gazeteci büyüklerimizle, arkadaşlarla ve gençlerle bir araya gelemezken bu vesileyle bir araya geleceğiz. Bütün gazeteci arkadaşlarımızı bekliyoruz dedi.