Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Osman Sav başkanlığında yönetim kurulu üyeleri Sevim Arı, Mustafa Emen, Ender Yüksel, Durmuş Sevindik ile birlikte MHP ve CHP'ye iade ziyaretinde bulundu. 

KGD yönetimi ilk önce MHP'yi saat 14.00'de ziyaret ederek Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay'la bir araya gelerek yeni görevinde başarılar diledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav yaptığı konuşmasında, MHP merkez ilçe yönetimi olarak sizler bize ziyarette bulunmuştunuz ve bizde size iade ziyaret yapıyoruz. Zonguldak'ın içinde bulunduğu sıkıntıları aşmak için MHP olarak sizlere büyük görevler düşüyor. Seçildiğiniz günden itibaren sergilemiş olduğunuz olumlu açıklamaların faydalı olduğunu izliyor ve sizlere yeni görevinizde başarılar diliyoruz dedi.

MHP İlçe Başkanı Gürkan Gülay da yaptığı konuşmasında, Zonguldak bitiyor bu gidişat iyi değil. AK Parti hükümeti linyite teşvik verirken taşkömürüne vermedi. Zonguldak her yönüyle kapana sıkışmış durumda. Siyasi iktidarın bu tutum ve davranışlarını anlamak mümkün değildir. Böyle devam ettiği sürece Zonguldak tamamen bitmiş duruma gelecektir, buna asla müsaade edemeyiz. Birlik ve beraberlik halinde bu kötü gidişe dur demek durumundayız dedi.

CHP'YE ZİYARET

Karaelmas Gazeteciler Deneği (KGD) yönetimi daha sonra CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun'u da saat 15.00'de iade ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde yeniden başkanlığa seçilen Tarık Coşkun ve yönetimine başarılar diledi.

KGD Başkanı Osman Sav, Bizlere ziyaret etmiştiniz, biz de size ziyaret için ancak fırsat bulabildik. Şahsınızda size ve yönetiminize başarılar diliyoruz dedi.

Tarık Coşkun da açıklamasında, KGD'nin Zonguldak'ın sorunlarının çözümü konusunda üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptığını görüyor ve bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Basın bizim için çok önemlidir. Zonguldak gerçekten zor günler geçiriyor ve bu zor günleri hep birlikte aşmak için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. 3 Haziran'da yapacak olduğumuz il kongremizin ardından çalışmalarımız daha da tempolu bir şekilde devam edecektir. 19 mahallemizin her köşesine gidecek şekilde projelerimiz var CHP sıkıntıları aşma konusunda elini taşın altına koymaya devam edecektir şeklinde konuştu.