TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odasının kuruluşunun 38. yıldönümü dolayısıyla Zonguldak Ilıksu Mevkisi Günbatımı Tesislerinde düzenlenen kahvaltılıda mesleğinde 25 ve 30 yılını dolduranlara plaket verildi.

Jeoloji Mühendisleri Odası Zonguldak İl Temsilcisi Şaban Koç tarafından yapılan yazılı açıklamada şu bilgi verildi:

Jeoloji Mühendisleri Odası olarak bu yıl kuruluşumuzun 38. yılını kutlamaktayız. Odamız 18 Mayıs 1974 yılında TMMOB'ye katılmış, bugün 12 şube ve 61 temsilcilik ile birlikte, mesleki ve kamu görevi faaliyetlerini sürdürmekte ve üye sayısı da 16.000'e ulaşmıştır.

Zonguldak genelinde, Temsilciliğimize bağlı kamu ve özel sektörde çalışan ve işsiz üyelerimizle birlikte 120'ye yakın Jeoloji Mühendisi bulunmaktadır. Temsilciliğimize kayıtlı 8 adet serbest büro ve şirket tarafından da parsel bazında Bina ve bina türü yapıların zemin etütleri ile  imara esas jeolojik ve jeoteknik etütler yapılmaktadır.

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Zonguldak Temsilciliği tarafından, bu yıl mesleğinde 25 yılını dolduran TTK Üzülmez Müessesesinde Başmühendis olarak görev yapan  Meslektaşımız Necmi Şahin'e 25. yıl ve yine mesleğinde 30. yılını dolduran, TTK Karadon Müessesesinde Müessese Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hüseyin Doğan'a da 30. yıl plaketi verilmiştir.

Temsilcilik Yürütme Kurulu olarak Ödül alan meslektaşlarımızı  kutluyor, daha nice uzun yıllar ve başarılı çalışmalar diliyoruz.