Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, "TSO Başkanı olarak konuşmuyorum, kendi şahsi fikrim olarak referanduma "evet" demeyi düşünüyorum" dedi. 

 

AKP Zonguldak Milletvekili Milletvekili Fazlı Erdoğan beraberinde Alaplı Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, İlçe yönetimi ile Alaplı TSO yöneticilerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu, referandum ile ilgili net tavrını ortaya koyarak sizlerin önünü açmıştır. Sizden de sivil toplum kuruluşu olarak destek istiyoruz” dedi.

 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç, konuşmasında şunları söyledi. “’Alaplı Ereğli’nin gölgesinde kalmış bir yer, liman konusunda fikir ayrılıkları olmuştu. Ama şimdi fikir birliğindeyiz. Limanın bu aşamaya gelmesinde bizlere destek verdiniz. Sayın Hisarcıklıoğlu’nun fikirlerine katılıyoruz. Demokrasimizin çıtasını yükseltilmesini bizde istiyoruz. Ben kendi fikrim olarak referandum oylamasında evet oyu vereceğim” dedi.