Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettiklerini söyledi.
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan ve tüm şube başkanlarıyla beraber CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etiklerini belirten Sarıoğlu, şunları söyledi;
"Tüm İşçi Emeklileri Derneği olarak Genel Başkanım Sayın Satılmış Çalışkan ve Türkiye'deki bütün şube başkanlarımız ile beraber ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettik. Sayın Kılıçdaroğlu, bizleri çok sıcak karşıladı. Sayın Genel Başkanımız, emeklilerin sorunlarını dosya halinde kendisine teslim etti ve sözlü olarak da emeklilerin yaşadığı sorunları anlattı. Sayın Kılıçdaroğlu, eski SSK Genel Müdürü olduğu için emekli sorunlarını bildiğini, mevcut iktidarın emekli üzerinden tasarruf yapıp işi geçiştirmeye çalıştıklarını, iktidara gelince emekliyi rahatlatacak yasaları çıkartacaklarını, emeklilerin derneklerine sahip çıkıp üye olmaları gerektiğini, derneklerin seslerinin daha gür çıkması için üye sayılarını yükseltmemiz gerektiğini, yapacağımız her türlü faaliyetlere katılıp emeklilerin sorunlarını bizzat dinlemek ve çözüm üretmek için beraber neler yapabileceğimiz konusunda kendisinin emeklilere her türlü desteği vereceğini beyan etti.
Genel Başkanımız Sayın Satılmış Çalışkan, 8 senedir İntibak Yasası ile ilgili verilen hiçbir sözün tutulmadığını, artık söz verenlere itimatlarının kalmadığını, bundan sonra iktidar ve muhalefet partilerinin grup toplantılarını, meclis çalışmalarını dikkatle izleyeceklerini ve buna göre seçimde bizi ciddiye almayanları bizimde sandıkta ciddiye almayacağımızı söyledi. 30 Haziran Atamızın emeklilik yıldönümü olduğunu, emeklilik yıldönümümüzü bu sene yine buruk kutlayacağımızı, ilgili ve yetkili herkese duyururuz."