ERİŞGEM ve ZERÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kır, AKP Zonguldak Milletvekili aday adayı Cevat Kır, Zonguldak’ın batıdan girişi Alaplı olduğu için ilk ziyaretine Alaplı Belediyesi’nden başladığını belirterek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AKP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı, Zonguldak Ereğli ve Çevresini Kalkındırma Derneği (ZERÇEV) ile Ereğli İş Geliştirme Merkezi’nin (ERİŞGEM) Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kır, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret etti. Aday adaylığı süreci ile bilgi veren Kır, “Eğer Sayın Genel Başkanımız da bizi listeye koyarsa, milletvekili adayı olacağım. Eğer seçilirsem de, tüm bölgemize ve tüm hemşerilerimize daha iyi hizmet yapacağıma inanıyorum. Zonguldak’ın batıdan girişi Alaplı olduğu için ve sizin gibi başarılı ve değerli bir belediye başkanımızın da burada olması nedeniyle ilk ziyaretime de Alaplı’dan başladım. Bundan da büyük bir mutluluk duyuyorum. İnşallah, hep beraber Zonguldak’ı çok daha ileri noktalara taşıyacağız” dedi.

KIR’A ÇİMENOĞLU ÖVGÜSÜ

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, Cevat Kır’ın temiz ve güler yüzü, bölgeye hizmetleriyle gönüllerde taht kurduğunu belirterek, “ Milletvekilliğini de layıkıyla yapacağına canı gönülden inanıyorum. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerle de bunu ispat etti” dedi.

HEDEFİMİZ 2023

Alaplı Belediye Başkanlığını üç dönem yapmayı temel hedef olarak belirlediğini ifade eden Belediye Başkanı Çimenoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü, “Başbakanımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılını yani 2023 yılını, Dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına girme hedefi olarak koydu. Biz de Alaplı’daki hedefimizi 2023 olarak koyduk. Hedefimiz, 2023’e de belediye başkanı olarak girmek ve Alaplı’yı da Türkiye’nin en güzel ilçeleri arasına sokmak. Bütün bu çalışmaları yaparken bize en büyük destek de sayın milletvekillerimizden geliyor ve bundan sonra da gelecek. Cevat Bey de, inşallah TBMM’de Zonguldak’ı temsilen görev alırsa, çalışkanlığıyla, dostluğuyla,  bizim en büyük yardımcımız olacak. Ben kendisinin yolunun açık olmasını diliyorum. Zor bir süreç var önünde. Ama ben bu zorluğu başaracağını ve Zonguldak Milletvekili olarak TBMM’de bizleri temsil edeceğine inanıyorum. Alaplı, herkese uğurlu gelmiştir. İlk ziyaretinize buradan başladığınızdan dolayı size de uğurlu geleceğine inanıyorum” dedi.