Siyasetçi mi, sigara paketinin arkasına yazar ve atar gider. Siyaset dünyası kataloglara ve seçim beyannamelerindeki tutulmayan vaatler listesi olarak görülürken, bu kez tam tersini gördük ve yaşadık. Önceki il Genel Meclis döneminde, Ayhan Taşdelen’in öncülüğünde gerçekleştirilen ve toplantıdan oybirliği ile çıkan karar çerçevesinde Kireçlik sahilleri Zonguldak’ın ilk ve tek kamping alanı olarak ilan edilmişti. Bu karar çerçevesinde de  Ballıca Köyü ile Kireçlik arası asfalta kavuşturulmuştu. Bu alana şimdi de sosyal tesisler yapılması için harekete geçildi. İl Genel Meclisinin Kdz. Ereğli üyeleri el ele verdiler ve Kasım ayı toplantısında Kireçlik’e sosyal tesisler yapılması için 110 bin lira ödenek ayrılmasını sağladılar. Kireçlik’te çok kapsamlı bir proje geliştirilmesi için çaba göstereceklerini daha önce açıklayan İl Genel Meclis üyelerinden Rıfkı Gültekin ve diğer meclis üyeleri Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz’ı Kireçlik’te inceleme yapması için davet etmişlerdi.  Kireçlik’in sahilinin dışında, şelaleleri, yürüyüş yolları ile çok kapsamlı turizme dönük cazibesi geziye katılanları etkilemişti.

BU ZİYARET HABERİ İÇİN  AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ. VE ŞELALELER BAŞTA OLMAK  ÜZERE DİĞER KİREÇLİK HABERLERİ DE  OKUYABİLİRSİNİZ.

http://www.ereglionder.com.tr/guncel/zonguldak-in-ilk-ve-tek-kamping-alani-h88492.html?fbclid=IwAR0LDw63QqEfJ99jx1EZXhFPV7RWECJKppWzyRAHWz3wO9OBvHBwYF_Qy-c