TT Arena'da oynanan ve Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Trabzonspor'da 4 oyuncuya kırmızı kart gösteren Hakem Deniz Ateş Bitnel geceye damgasını vurmuştu.

Ereğli Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadık Mercan, Trabzonspor'un tarih boyu Anadolu kulüplerinin umudu olduğunu hatırlatarak yaşanan futbol terörünü kınadı, Ereğli'de oluşturulan "renklerin kardeşliği" projesine vurgu yaptı.

"Kirli ellerinizi futboldan çekin" sözleri ile açıklamasına başlayan Mercan şu ifadelere yer verdi:




"
Galatasaray ve Trabzonspor müsabakasında legal ve illegal güçlerin oynanan futbola karışmasını kınıyorum. Kdz. Ereğli Trabzonspor Taraftarları Derneği Başkanı ve yönetimi adına Hzb İbrahim'in oğlu İsmail'i kurban etmesi gibi Trabzonspor'da Türkiye futboluna kurban edildi. Allah (cc) nasıl bıçağı kestirmediyse artık Türkiye futbolunda temizlenmesi gerekmektedir. Kdz. Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Cevdet Öztürk ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımızı bu dik duruşlarından ötürü tebrik ediyorum. Karadeniz Ereğli'de bilindiği gibi temiz lig temiz futbol ve dostluğa dikkat çekmek için Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor olarak renklerin kardeşliği projesini hayata geçirmiştik"

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)