Dergaz, Kırmacı Mahallesinin tamamına doğalgaz vermek için alt yapı çalışmalarına başladı. Dergaz Kdz.Ereğli İşletmesi abonelik konusunda vatandaşların zamanında müracaat etmelerini önererek, "Yönetim Kurulunun aldığı karar gereği abone olanların doğalgaz kutuları hemen konulacak" denildi.

Dergaz Kdz. Ereğli İşletme Müdür Yardımcısı Ender Onur, Kırmacı Mahallesinde doğalgaz çalışmalarının başladığını 2 ay sonra Kırmacı Mahallesinin tamamının doğalgaza kavuşacağını müjdeledi.
Onur yapılan çalışmalar ile ilgili şu bilgileri verdi; "Kırmacı Mahallesinin bir bölümüne doğalgaz verilememişti daha önce de buradaki vatandaşlarımız Dergaz'a gelerek abonelik taleplerinde bulunmuştu. 2010 Yılı yatırımları arasına dahil edilen Kırmacı Mahallesi'nin tamamının doğalgaza kavuşması için gerekli alt yapı hazırlıkları başladı. Ekiplerimiz şuan Kırmacı Mahallesi girişinden itibaren çalışmalarını sürdürmektedir. Şunu vurgulamak istiyorum bundan önce böyle bir uygulama yoktu ama yönetim kurulumuzun almış olduğu karar gereği artık abone olanların doğalgaz kutuları konulacak.  Bizim çalışmalarımızın ardından Kdz.Ereğli Belediyesi asfaltlama çalışması yaparsa yeni hat çekiminde ve kutu bağlamada problemler yaşanabilir ve vatandaş mağdur olabilir.
Bu yüzden bu bölgedeki vatandaşlarımızın biran önce abonelik işlemlerini yapmalarını öneriyoruz.
Abonelik konusunda şuana kadar beklenen bir talep gelmedi ama çalışmaların başlaması ile önümüzdeki günlerde bu talebin artmasını bekliyoruz. İnşallah çalışmalar 2 aylık bir sürenin ardından tamamlanacak ve Kırmacı Mahallesinin tamamı doğalgaza kavuşacak"