Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Başkan Yardımcısı ve daire müdürleriyle birlikte Kirmanlı Mahallesi Halit Eken Sokak'ta incelemelerde bulundu.

 

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Etem Özdemir,  daire müdürleri ve Kirmanlı Mahalle Muhtarı Nurettin Yaman ile birlikte Halit Eken Sokak'ta incelemelerde bulundu. Vatandaşların bazı talepleri üzereni mahallede incelemelerde bulunun Başkan Posbıyık,  Mahalle muhtarı Nurettin Yaman'dan yapılması istenilenler hakkında bilgi aldı. Başkan Posbıyık daha önce kendisine iletilen sorunları yerinde nicelediklerini belirterek Belediye olarak kentimizin birçok mahallesinde bütün birimlerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bize gelen ve yapılması istenilen bütün çalışmaları aciliyet sırasına göre yerine getiriyoruz.  Halit Eken Sokak'ta ise halkımızın talebi üzerine yağmurlama çalışması yapacağız ve bölgede tehlike arz eden eski bir binada da olası bir  sıkıntıya karşı gerekli önlemlerimizi alacağız.  Merdivende de düzenleme çalışması yapılacak.Yine mahalledeki çocuk parklarında da tüm kentte olduğu gibi çevre düzenlemesi yapılacak. Bununla ilgili olarak çalışmalara hemen başlayacağız. dedi.

Kirmanlı Mahallesi'nde bir vatandaş Başkan Posbıyık'a festivalde kentimize gelen Ünlü Sinema oyuncusu Türkan Şoray ile birlikte çekilmiş fotoğrafını hediye ederek yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.