Eski adı Karadeniz Ereğli Lisesi olan okulun isminin değişmemesi için change.org'de başlatılan imza kampanyası kısa sürede bin 500 kişiyi geçti.

60 Yıla yakın binanın yıkılarak yerine 24 derslikli lise binası yapılması için başlayan süreç sonrası Ereğli Lisesi Mezunları Derneği başta olmak üzere mezun öğrencilerin başlattığı imza kampanyasında şu ifadeler yer alıyor:

"Karadeniz Ereğli ‘de Ereğli Lisesi Diye bir Tarih var ve bu tarihin isminin tekrar geri verilmesi için Sizden destek istiyoruz. Ereğli Lisesi Mezunlar Derneği bu özel durum İçin uzun zamandır çalmadıkları kapı bırakmadı. Açıldığı 1965-1966 eğitim öğretim yılından bu yana Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarına bağlı olarak Atatürk İlke ve İnkılâpları ışığında hizmet veren okul 53 yıllık süre içerisinde ilçenin sosyal kültürel sportif ve eğitim alanında önemli katkılarda bulunmuştur. Ereğli Liseli olmak bir onur ve gururdur2000-2001 mezunu Burak GÜNAL"

KAMPANYA
 İMZA VERMEK İÇİN TIKLAYIN



www.change.org/p/dr-ismet-y%C4%B1lmaz-meb-bakani-kdz-ere%C4%9Fli-lisesi-nin-isminin-tekrar-verilmesi-i%C3%A7in-imza-kampanyas%C4%B1