Okul yönetimi ve veli birlikteliğinin öne çıkması ile dikkatleri de çeken Kdz. Ereğli'deki Kışla İlköğretim Okulu; çıtayı sürekli yukarılara çıkartma hedefini sürdürüyor.  Eğitim kalitesi ile dikkatleri çeken Kışla İlköğretim Okulu'nun Müdürü Osman Kanca ile Okul Aile Birliğinin Başkanı Şenay Aksu ve Başkan Yardımcısı  Aysun Parlayan Gazeteniz Önder'e nezaket ziyareti yaparak, etkinliklerini kamuoyuna aktarma konusundaki desteğimize teşekkür ettiler.
Kaliteli eğitim ilkesiyle elde ettikleri başarılardan dolayı da gururlu olduklarını, ürettikleri projelerle başarı seviyesini daha yukarılara çıkartma heyecanını diri tuttuklarını anlatan Okul Müdürü ve Aile Birliği'nin yöneticileri, özellikle yönetim ile veliler arasındaki işbirliğinin önemine değindiler.
Gazetemizin köşe yazarlarından Eyüp Bektaş'ın da, "Eğitim için her türlü desteğe hazırız. Sadece haber desteğimiz ile değil daha farklı açıdan da destek verebiliriz. Örneğin öğrencilerinize bir gazete nasıl hazırlanır ve basılır konusunda eğitim desteği verebiliriz" sözlerine teşekkür eden Kışla İlköğretim Okulu yöneticileri " dayanışma içinde olmak" konusunda birliktelik içinde olma sözüyle veda ettiler.