*** Kdz. Ereğli'nin ilçe girişinde bulunan Kışla Mahalle-si'nin ana yolu ve çevresindeki görüntüleri iç karartıyor.

*** Gelişi güzel park edilen kamyonlar trafik akışını engelliyor. Yol boylarında sıralanan hurda kamyonlar da kenar mahallelerden çirkin fotoğraf  görüntüleri  gibi ortaya çıkıyor.

Bugün sizlere bol fotoğraflı bir haber sunmak istiyoruz. Bu haberin yeri Karadeniz Ereğli.
Zonguldak'ın en büyük ilçesi Kdz. Ereğli'nin Alaplı istikametinden gelişindeki güzergah üzerinde Kışla Mahallesi var. Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'nın kamyon giriş çıkış noktasının da bulunduğu mahalle ve çevresinde özellikle park sorunu had safhada çözümsüzlüğe terk edilmişken, ayrıca sanayi girişindeki hurda araçlar da görüntü kirliliği yaratmayı sürdürüyor.
"Kışla'dan görüntü manzaralı" başlıklı bu haberimizle ilgili tüm fotoğraflar bu mahallede oturanlar tarafından çekildi. Gazetemize gönderilen ve bu konuda  yetkililerin dikkatini çekmeyi amaçlayan fotoğrafların tamamına yakınını yayımlıyoruz.
Kdz. Ereğli gibi bir kentin ana yol girişindeki fotoğraf karelerindeki görüntüler elbette hoş değil. Kdz. Ereğli'ye yakışmayan bu görüntü kirliliğinin sona ermesi/erdirilmesi için fotoğrafları yetkililerin dikkatine sunuyoruz.

Kışla İstanbul yol üzeri. Asırlık bir leş.

Kışla kamyon Garajı önü. Mezbelelik.

Bu araç Kışla’dan anayola çıkarken sol tarafını göremiyor.

Kışla Girişi-Erdemir Kışla Kapı/Bu halk otobüsleri durağa yaklaşamıyor. Çünkü durak kapalı.(Yanlış Park)

Erdemir Eğitim Müdürlüğü Arkasından Mezbelelilik Kışla