KAHROLSUN KARŞI DEVRİMCİLER: Türkiye'nin her yerinde Atatürkçü Düşünce Derneklerine, yöneticilerine, üyelerine, görüşlerine, atfen karalamalarda bulunan istisnasız herkesin de gerçek bir Cumhuriyet düşmanı olduğu konusunda asla kuşkumuz yoktur. Bu tip insanlar karşı devrimcilerin ekmeğine yağ sürmekte ve Atatürkçülük maskesi altında Atatürkçü Düşünce'nin ve bu yolda savaş verenlerin güçlerini azaltmaya neden olmaktadırlar.

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Semih Özkök yazılı bir açıklama yaparak 21 Ekim 1999 tarihinde karanlık güçler tarafından katledilen Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı'yı andı. Özkök, Kışlalı'nın Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken öldürüldüğüne dikkat çektiği açıklamasında şunları kaydetti:

 

Yaşadığı dönemde konulara bakış açısı, çevresinde olup bitenleri dikkatlice dinleyerek akıl süzgecinden geçirdikten sonra mantıklı, makul, akılcı ve çözüme yönelik  yanıtlarla konuya giren ve söyledikleri konusunda kuşkuya yer vermeyecek derecede berraklık bulunan bu değerli insan, ülkenin bu gün içine itildiği karanlığı erken farkettiği için yaşatılmamıştır.

 

Bu nedenle Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcılığına  kadar yükselmiş ve Deneğimizin en parlak dönemlerinde birinde aramızdan alınmıştır.

 

1999 yılında yazdığı Atatürk'e Saldırmanın Dayanılmaz Hafifliği adlı kitabında  Atatürk ve ideolojisini net, somut bilgilerle anlattıktan sonra  ..işte bu doğru anlayışa, ilkeler üzerinden, bireyler üzerinden  saldırmak, karşı devrimciler için önemli bir atılım  olarak kabul edilmektedir.. demektedir.

 

Bugün televizyonlarda, bu topraklarda yaşadığı ve bu dili konuştuğu halde ..Atatürk'ü sevmek zorunda değilim.. diyebilenlerin nasıl bir eğitimden geçtiğine dikkatle bakmak gereklidir.

 

Keza bugün Türkiye'nin her yerinde Atatürkçü Düşünce Derneklerine, yöneticilerine, üyelerine, görüşlerine, atfen karalamalarda bulunan istisnasız herkesin de gerçek bir Cumhuriyet düşmanı olduğu konusunda asla kuşkumuz yoktur.

 

Bu tip insanlar karşı devrimcilerin ekmeğine yağ sürmekte ve Atatürkçülük maskesi altında Atatürkçü Düşünce'nin ve bu yolda savaş verenlerin güçlerini azaltmaya neden olmaktadırlar.

 

Ancak şu bilinmelidir ki; Biz Atatürkçü Düşünce Deneklerini bir mevzii kabul edenler; Atatürkçülüğü kişisel , siyasal ve geçici menfaatlerimiz adına  benimsemiş insanlar olmadığımız gibi Uğur Mumcu'ların , Bahriye Üçok'ların Muammer Aksoy'ların, Ahmet Taner Kışlalı'ların anılarına sadakatle bağlılığımızdan büyük bir iç huzuru duymaktayız.

 

Sevgili Ahmet Taner KIŞLALI'yı bedensel ölümünün 12. yılında saygı ve minnetle anarken, Yaşasın tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti , Yaşasın  Kemalizm, kahrolsun Karşı Devrimciler, onların maşaları ve yardakçıları diyoruz.