TED KDZ Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları’nın liderliğinde KDZ Ereğli Belediyesi ve Türk Telecom ortaklığı ile hazırlanan ‘’Kitaplarla konuşmak projesi’’ son hazırlıklarını tamamladı.

 

Kent içinde 4 ayrı noktada bulunan Telefon kulübelerinin Kitaplığa çevrilme projesi konusunda bilgisine başvurduğumuz   TED Koleji Türkçe öğretmeni ve Proje’nin Koordinatörü Azra Güldal ‘’ Projeyi yeni yılın ilk günlerinde hayata geçireceğiz, Artık neredeyse atıl bir hale düşmüş olan oysa bir dönemler çok kullandığımız neredeyse iletişimimizin merkezinde yer alan Telefon kulübelerinin kütüphaneye çevrilmesi ve günümüzde bir başka iletişim biçimine, kütüphaneye dönüşmesi şimdiden oldukça ilgi çekmekte’’ dedi.

TED Koleji Müdürü ve Koordinatörü Abdurrahman Tülüce  ise görüşlerini şöyle ifade etti:

‘’Örgün eğitim sistemini destekleyici yeni projeler ve biçimlerin okul dışında tüm Ereğli kent’ini kucaklayacak olması bizi sevindirmektedir. Ereğli halkının kitap ihtiyacını bir nebzede olsa karşılayacağına inandığımız projeyi; Okulumuz TED Koleji üstlenmesine rağmen; Henüz ilk adımda Ortaklarımız olan KDZ EREĞLİ Belediyesi ve Türk Telecom müdürlüğü’de coşkuyla karşıladı ve hep beraber kolları sıvadık.’’

 

 (Haber Merkezi)