Gülay Çam Başkanlığında kurulan Kızılay kilimli kadın kolları yönetimi bugün yapılan basın toplantısı ile tanıtıldı. 
Türk Kızılayı Kilimli Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Hülya Akdeniz kadın kollarını tanıtarak Gülay Çam'a Kızılay rozeti takarak hayırlı olmasını diledi.
Hülya Akdeniz yaptığı açıklamada, Kilimlide çok güzel şeyler olacağına yürekten inanıyorum. Kadın kolları başkanlığımıza hizmet noktasında bende varım diyen Gülay Çam hanımefendiyi uygun gördük dokuz mahallemizden oluşan bu kadın kolları Başkanı ve Yönetimi ile tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gücümüz ölçüsünde ulaşmayı hedefliyoruz dedi.
Hülya Akdeniz sözlerine şu şekilde devam etti:
10 Şubat 2013 Pazar günü Türk Kızılayı Kilimli Şubesi'nde gerçekleştirmiş olduğumuz olağan kongremizde yeni yönetimimizle göreve gelmiş bulunmaktayız.
Şube Başkanımız Sabahattin Gülay kadın komisyonları başkanı olarak ben hülya Akdeniz ve yönetimimizle birlikte Gençlik Kolları ve kadın kollarımızı oluşturmuş bulunmaktayız.
Gençlik kollarımız güzel bir oluşumla Cem Velioğlu başkanlığında basın açıklamasını yapmıştır. Kadın kolları olarak bizlere bugün nasip oldu.
Tek hedefimiz hizmet halka hizmeti hakka hizmet sayıp en adaletli şekilde dokuz mahallemize ulaşmayı hedefliyoruz. Eksiklerimiz tabii ki olacaktır. Bizimle çalışmak isteyen hizmet de bende varım diyen tüm bayan arkadaşlarımı buraya bekliyoruz. Sizleri desteği ve duası ile Kilimli'de çok güzel şeyler olacağına yürekten inanıyorum. Kadın kolları başkanlığımıza hizmet noktasında bende varım diyen Gülay Çam hanımefendiyi uygun gördük dokuz mahallemizden oluşan bu kadın kolları Başkanı ve Yönetimi ile tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gücümüz ölçüsünde ulaşmayı hedefliyoruz.
Şahsım ve Yönetim Kurulu adına hayırlı olsun diliyorum. Türk Kızılayı Kilimli Şubesi kadın Kolları Başkanı Gülay Çam'da Görevini en iyi şekilde yapacağını belirterek bize bu görevi layık görenlere teşekkür ediyorum.
Türk Kızılayı Kilimli Şubesi Kadın Kolları Yönetimi ise şu isimlerden oluştu:
 Yönetim Kurulu Başkanı Gülay Çam, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şengül Aygün, Birsen Medik, Sevim Çukdar, Nurhan Yılmaz, Mülkiye Altuntaş,
Eda Hamzaçebi, Ayfer Karaoğuz, Ayfer Tunç, Emine Çoban, Kadriye Demir, Hüsniye Sarı, Ayşe Erdemir, Esra Kuru, Emine Kuru, Özlem Güven, Gülcan Hoşbaş, Tülay Akdeniz, Reyhan Şahin,
Hamiyet Dinç, Zeynep Çelik, Şeniz Görücü, Nurcan Adalı, Halime Tunca, Sevim Küçükbekir, Hatice Küçük, Elif Tiryaki, Duygu Akyüz, Nilgün Malkoç, Kezban Hasfenerci, Sevim Baş, Firdevs Yıldız.