Türk Kızılayı Çaycuma Şubesi Yönetim Kurulu ile Kadın Kolları, kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya; Çaycuma Kaymakam Vekili Sinan İnaltekin, CHP Zonguldak Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali İhsan Köktürk, AKP İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, SP Milletvekili Adayı Burak Erol, İlçe Garnizon Komutanı Bayram Kayıkçı, Şoförler Odası Başkanı Barbaros Uçar ve çok sayıda davetli katıldı.
Öz-Kul Otel Restoran’da dün sabah gerçekleştirilen kahvaltıda konuşan Türk Kızılayı Çaycuma Şube Başkanı Nilgün Çelik, “Çaycuma Kızılay Şubesi olarak düzenlediğimiz kahvaltıda Kızılay’ın herkesi kucakladığı görülüyor. Bütün kamu kurum ve kuruluşlardan kahvaltımıza geldiler. Kahvaltıyı Kadın Kollarımızla gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kızılay Şubesi olarak hedeflerimizi tek tek yerine getiriyoruz. Bunlardan ilki ormandı. Kahvaltımızdaki amacımız üyelerimiz ile Çaycumalıların birbirlerini tanımasıydı. Katılan herkese teşekkür ediyor herkesi Kızılay’a üye olmaya bekliyorum” dedi.
CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk de, konuşmasında, “Çaycuma’da Kızılay’ın düzenlemiş olduğu kahvaltıda bulunmaktan son derece mutluyuz. Bu etkinliği düzenleyen Kızılay yönetimini kutluyorum. Kızılay, kara gün dostudur. Kamu yararına çalışan çok özel bir dernektir. Kızılay’a sahip çıkmak için sabah kahvaltısına katılan herkesi kutluyorum. Kamu yararına yapılan bu çalışmaya katkı sağlamaya çalışacağız. Başta Kızılay şube Başkanı olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
AKP Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı ise, “Kızılay, herkesin sahip çıkması gereken bir kurum. Kızılay Başkanımızı düzenledikleri kahvaltıdan ötürü tebrik ediyorum. Çaycuma’da böyle bir faaliyet gösteren Kızılay’ımızı her zaman destekleyeceğiz. Kızılay hepimizin. Kızılay’a Her üç ayda bir kan veriyorum. Herkesin de Kızılay’ı desteklemesi gerekir” diye konuştu.
SP Zonguldak Milletvekili Adayı Burak Erol da konuşmasında, “Fakire-fukaraya, yolda kalmışa ve ihtiyacı olan insanlara yardım eden Kızılay’a herkesin ihtiyacı vardı. Gerçekten Kızılay Şubesi’nin çalışmaları takdir edilmelidir. Kızılay Şubesini çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum” dedi.